10 odličnih savjeta za uređenje dječije sobe

U današnje vrijeme sve je poskupilo.. od mlijeka i kruha do odjeće i obuće, a da ne pričamo o stvarčicama koje su namijenjene za neki naš gušt. Imaju li uopće roditelji s malom djecom vremena za gušt?! Koliko je skup život s malom djecom samo roditelji znaju.. Što je sve potrebno djetetu? Gdje je granica i kada je vrijeme za reći ne tim prekrasnim moležljivim okicama? Biti roditelj uloga je za cijeli život. Ne staje kada dijete više i nije dijete nego navrši 18. Kada krene zarađivati svoje novce i odseli se od doma. Kada kaže sudbonosno DA, kada i sam postane roditelj. Ta uloga nikada ne prestaje i zato kao roditelji želimo pružiti sve u našoj mogućnosti i omogućiti mu život bolji od onog što smo mi imali. A prvi korak svega toga su njihove dječje sobe.

U želji da im pružimo sve što oni žele, skoro svi nailaze na prepreke. Bilo da je riječ o nedostatku inspiracije ili o vječitom nedostatku financija ili pak nečem trećem. Dakako, mi smo ovdje kako bi Vam pomogli na području inspiracije i nekim savjetima pomoći gdje i kako uštedjeti. A za savjete o financijama obratite se… ne znamo kome da se obratite. Voljeli bi da znamo i da možemo sa sigurnošću znati da će svima na svijetu djeca biti sita i sretna. No neka u ovom članku, svi budu siti i sretni!

Uređenje dječje sobe

Uređenje dječje sobe (kao i svakog kutka doma) za mnoge može biti prilično izazovno i frustirajuće. Želite ugoditi svom klincu pa ju urediti kako on želi, a opet morate paziti na sigurnost, neku Vašu estetiku (ipak svatko ima svoj ukus), kvalitetu namještaja i namjenu, pa naravno i na financije. Kako to sve uskladiti i kako ju bez muke urediti, a da i Vi i Vaše djetešce bude sretno? Mi imamo rješenje 🙂

*Za sve koji nisu roditelji i zalutali su na ovaj članak, samo nastavite čitati, nikad ne znate kada ćete i sami postati roditelj 😉

Dječja soba

 

Prvo i osnovno pravilo – UKLJUČITE DJECU U DIZAJN

Ako uključite djecu u dizajn njihove sobe od početka, velika je vjerojatnost da ćete izbjeći prigovore i svađe.

Čak i mala djeca mogu i žele pomoći i sudjelovati u odabiru slika na zidu, malih detalja ili posteljini. Mnogi će reći, kupite neutralnu posteljinu i dijete će ju moći koristiti i sad i za 5 godina. Da ok, sve štima, ali zar nije bolje dati im mogućnost odabira posteljine nego nečega što je uistinu trajno? Kao npr. radni stol ili krevet. Posteljina nije skupa i nećete osjetiti toliku promjenu u novčaniku ako kupite svake godinu jednu hahah. Uostalom, pričamo o dječici od 3-10 godina koji možda žele imati svoje heroje i uzore u sobi. Osjećaju se sigurno i bezbrižno pa zašto im to onda ne bi priuštili? Zbog estetike i trendova?

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpi



Valuta