Organizujte i uredite malu spavaću sobu u 5 koraka

Nije jednostavno spavati mirno tokom noći ako je vaša spavaća soba neuredna i prenatrpana. Mnogo bolje i mirnije možete spavati u prostoru u kojem je nered lijepo rasčišćen tako da ne morate imati noćne more o gomilama odjeće koju trebate složiti u ormaru kada se probudite.

Ako imate malu spavaću sobu imamo jednu dobru i jednu lošu vijest. Loša vijest je da se nered nekako gomila mnogo brže i lakše u manjim prostorima ali dobra vijest je da se taj nered može prilično lako i brzo riješiti. Ovo su načini da svoju malu spavaću sobu uspješno organizujete u nekoliko koraka:

Razmišljajte na minimalistički način

Mnogi predmeti koji se prodaju kao nužni namještaj za spavaću sobu u stvari uopšte nisu potrebni. Klupica na dnu kreveta, toaletni stolić i ogromni ormar lijepo izgledaju kada ih vidite u časopisima ali ovi predmeti uopšte nisu potrebni u jednoj prosječnoj spavaćoj sobi. Sve što vam je potrebno je kvalietan krevet, neka vrsta stolića pored njega na koji možete ostaviti stvari poput lampe, sata ili knjige kao i ormar ili jednostavni stalak za držanje stvari. Sve osim toga možete postaviti u ovoj prostoriji ali i ne morate.

Foto: homebnc.com
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta