3 greške koje mali prostor čine još manjim

Kada živite u malenom stanu, jedan od najvećih problema je pitanje rasporeda koji će istovremeno biti vizualno atraktivan, ali i funkcionalan. Srećom uz nekoliko ključnih trikova maleni prostor je vrlo lako moguće učiniti prostranim te osigurati sav potreban prostor za odlaganje.

Svi oni koje žive u prostorima ograničene kvadrature znaju koliko je vještine i kreativnosti potrebno kako bi sve funkcioniralo. Posebnost malenih prostora leži u tome što su jednostavno slatki, praktični za održavanje i u određenoj fazi života sasvim dovoljni, no ipak sigurno se često pojavi problem zatrpanosti ili loše procjene odabira detalja i boja. Prilikom uređenja manjih prostora treba obratiti posebnu pozornost na svjetlo, po mogućnosti ono prirodno, odabir ormara i polica, kao i kreveta. Ako ste se našli u malenoj kreativnoj blokadi i ne znate kako da svoj maleni prostor učinite većim i funkcionalnijim, izdvojili smo tri najčešće pogreške koje trebate izbjegavati želite li stvoriti ugodno i funkcionalno uređenje.

Odabir velikog kreveta

Shutterstock

Krevet je možda i najvažnija stavka u stanu jer bez dobrog i kvalitetnog sna dugoročno nećete moći funkcionirati i obavljati sve obaveze koje vas tijekom dana očekuju. Iako ste možda naviknuti na veliki bračni krevet, živite li sami odlučite se za onaj manji. Neizmjerno ćete uštedjeti na prostoru, a i veći vam jednostavno nije prijeko potreban. Također u ponudi postoje kreveti koji u podnožju imaju spremište što je vrlo dobra stavka koja je istovremeno funkcionalna, a može biti i vizualno lijepa. Osim za krevet, prilikom odabira kauča također birajte onaj s dodatnim spremnikom jer sve to će vam kasnije uvelike olakšati život.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta