Behr objavio najnoviju listu paleta za 2020 godinu

Kompanija Behr je nedavno objavila najnoviju paletu boja koja bi trebalo da bude aktuelna naredne godine.  Prema riječima predstavnika ove kompanije, dolazi nam nova dekada zbog čega bi aktuelne boje trebalo da budu uzbudljive i svježe.

Tri kolekcije od 15 boja, nude dovoljno raznovrsnosti sa kojima se mogu uklapati svi stilovi, od tradicionalnih do modernih, a za razliku od drugih kompanija za proizvodnju boja, palete su kreirane kako za poslovni tako i stambeni prostor.

Evo kako će, prema Behru, izgledati nova dekada kad su boje u pitanju.  Riječ je o tri različite palete: Worldhood, Restore i Atmospheric.

Wordldhood paleta je namijenjena modernim, toplim prostorima, a boje su posebno dizajnirane za prostore za uslužne djelatnosti kao što su restorani, hoteli i sjajno će se spajati sa rustičnim uređenjem inspirisane egzotičnim putovanjima koji reflektuju prirodne pejzaže.

Restore paleta je bazirana na hladnim tonovima kojom preovladavaju plavi i zeleni tonovi pomoću kojih možete kreirati umirujuće okruženje zbog čega se ova paleta boja preporučuje za zdravstvene ustanove.

Posljednja paleta je nazvana Atmospheric i ona bi trebalo da spaja moderno i tradicionalno.  Urbana i moderna paleta slojevitih, mekanih pastelinih paleta će biti sjajan izbor za uređenje doma ili komercijalnih prostorija. 

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta