Kako da vam radni prostor bude ugodan?

U modernom vremenu, rad od kuće nije neobična pojava, ali čak i ako to nije vaš slučaj, lijepo i inspirativno uređen radni prostor i više je nego poželjan te moguć uz samo nekoliko ključnih detalja koja trebate nabaviti.

Jedna od najljepših situacija je probuditi se ujutro, pripremiti najdraži napitak i krenuti s obavljanjem radnih zadataka ili ostalih obaveza koja od vas zahtijevaju rad na računalu, a sve u udobnosti vlastitog doma. Kako bi sve navedene stavke izvršili opušteno i s radošću, vaš radni prostor trebao bi biti uređen inspirativno, motivirajući i u stilu koji najbolje oslikava vaš karakter. Ono na što prije svega trebate obratiti pažnju prilikom uređenja radnog prostora je njegova funkcionalnost i praktičnost. Dakle, pobrinite se da imate dovoljno ladica, odnosno funkcionalnog prostora u koji ćete pohraniti sve što vam je potrebno za rad te sve ono čemu mjesto nije na samom stolu.

Osim same funkcionalnosti, pokušajte radni stol smjestiti u izdvojeni kutak te tako osigurati potreban mir i privatnost, a što se tiče dekoracija, prepustite se mašti i sigurni smo da ćete odabrati baš ono što vam najbolje odgovara. Kada govorimo o stilu koji je unazad nekoliko godina jako popularan, moramo spomenuti određen cosy štih sa starinskim prizvukom. Ovaj način uređenja stvara jedan poseban i ugodan dojam koji je neizmjerno udoban i zanimljiv te je u potpunosti prilagodljiv svakoj osobi. Ono s čime ćete najlakše postići ovakav stil uređenja definitivno su drveni komadi, biljke i zelenilo, zanimljivi natpisi te pomalo razbacan način slaganja. Ako ipak više od svega volite urednost, minimalistički stil također može imati cosy notu koji možete postići sa samo nekoliko ključnih detalja, a svejedno zadržati pedantnost i posloženost. Cosy uređenje zahtjeva malo mašte i kreativnosti, a kako bismo vam pomogli s pronalaskom inspiracije, izdvojili smo nekoliko ideja koje vrlo lako možete rekreirati.

Izvor: www.fashion.hr
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpi



Valuta