Kako spojiti potpuno različite stilove u jednom domu

Uređenje životnog prostora uvijek je izazov a taj izazov još je veći kada ga uređuju osobe sa posve različitim ukusom i preferencijama za uređenje. Arhitektica Wanda Ely dobila je upravo taj nimalo lagan zadatak. Trebala je da spoji potpuno različite stilove i kreira jedinstven porodični dom za jedan mladi bračni par koji tek započinje zajednički život.

Supružnici Winsor imali su potpuno različite prioritete po pitanju želja za uređenje doma a arhitektica je koristila njihova uputstva kako bi kreirala jedinstven i lijepo stilizovan prostor. Jennifer je kao prioritet prilikom preuređenja doma imala funkcionalnost zbog toga što uskoro planiraju djecu, dok je Shawn bio spremniji na eksperimente sa dizajnom.

Arhitektica je stopila njihova dva stila u jedan i kreirala prostor u kojem oboje uživaju, Kuhinja i trpezarijski prostor moderni su i ispunjeni sa crnim akcentim i zanimljivim pločicama. Moderna kuhinja puna je mjesta za skladištenje stvari a tu je i veliko ostrvo koje je savršeno za pripremu obroka u krugu prijatelja. Pogledajte kako je izgledao finalni rezultat ovo projekta preuređenja:

Izvor:

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta