POPUSTI DO 50% NA KUĆNOM SAJMU U LOFTU

Velika nagradna igra, brojni popusti, savjetovanja i konsultacije sa arhitektama samo su dio onog što vas čeka na velikom Kućnom sajmu, koji se održava do 30. juna u prostorijama Loft salona namještaja u Banjoj Luci.

Vrijedne nagrade i popusti

Od danas pa do 30. juna sve kupce u Loft salonu namještaja, na adresi Jovana Dučića 25, očekuju popusti do 50 odsto. Očekuju vas nove kolekcije, besplatno online savjetovanje za uređenje enterijera, kao i vrijedne nagrade. Za svaku kupovinu u vrijednosti od preko 200 KM ostvarujete pravo učešća u nagradnoj igri. Nagradni fond čini pet kupona u vrijednosti od po 300 KM za kupovinu u Loft salonu namještaja.

Nove kolekcije i otvaranje novog dijela salona

Nove kolekcije poput tapaciranog namještaja, zavjesa, tapeta, štofova, kao i kompletan asortiman visokokvalitetnih kreveta i madraca čekaju vas na Kućnom sajmu koji se održava na adresi Jovana Dučića 25, u krugu Čajaveca.

„Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo našu novu kolekciju u sklopu ovogodišnjeg Kućnog sajma u našem salonu. Radi se o vrhunskim garniturama i sofama, krevetima kao i o trpezarijskom namještaju koji predstavlja jedinstven spoj funkcionalnosti i estetike. Uskoro se bliži i otvaranje novog dijela našeg salona na čak 500 novih m2, a na ovom sajmu donosimo samo dio onog što vas očekuje od 01. 08. nakon velikog proširenja“, poručili su iz LOFT Design House salona namještaja.

Besplatne konsultacije

Besplatne konsultacije sa LOFT arhitektima i dizajnerima enterijera nešto su što treba posebno istaknuti za vrijeme kućnog sajma. Na našoj web stranici www.loft.ba  možete da pošaljete svoj upit ili zakažete termin i uz stručnu pomoć opremite dom po vašim željama.

Posjetite i vi veliki Loft Kućni sajam i po povoljnim cijenama opremite dom baš po vašoj mjeri!

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta