Zastarjeli trendovi u uređenju sobe za bebu

Kad je u pitanju uređenje sobe za bebu, tu se već decenijama pazi na iste stvari, trendovi se vrte u krug i ništa se pretjerano ne mijenja. Eksperti za dizajn enterijera kažu da je došlo vrijeme da se nešto promijeni i na ovom polju. Upravo iz tog razloga donosimo vam nekoliko trendova koji su apsolutno zastrajeli i kojima se nipošto ne smijete vraćati. Bar ne ako želite da vam beba spava u modernom okruženju.

Životinjski print

Iz nekog neobičnog razloga, životinsjki print je godinama bio apsolutni hit kad je u pitanju uređenje dječijih soba, tako su se mnogi odlučivali za tapete, zavjese ili tepihe sa motivima zebrinog, žirafinog ili leopardovog krzna. Stručnjaci kažu da ovi motivi više nisu trendi i da ih nikako ne bi trebalo upotrebljavati.

Plave i roze dječije sobe

Boje koje su određene polom bebe su takođe prošlost,  nikako ne bi trebalo da ih birate za uređenje dječije sobe. U modi su neutralne boje, boje koje će se svidjeti kako dječacima tako i djevojčicama. Birajte pastelne tonove žute, zelene, narandžaste, a i bijela je uvijek aktuelna.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta