Kvalitetan namještaj: Ključ u kreiranju bezvremenskog izgleda doma

Da bi vaš dom i nakon više od dvadeset godina izgledao jednako atraktivan i privlačan kao i onog dana kad ste ga uredili, opremite ga kvalitetnim namještajem i materijalima.

Kao što u modnom svijetu trendovi dolaze i prolaze, tako i u svijetu interijera različiti trendovi uređenja dolaze i prolaze. Moram priznati da nije lako, a nije ni potrebno slijepo pratiti trendove da bi naši domovi izgledali lijepo i privlačno. “Moda prolazi, ali stil ostaje”, kaže slavna Coco Chanel. U potpunosti se slažem s njom i kada je u pitanju stil uređenja interijera.

Bezvremenski izgled

Danas želim s vama podijeliti nekoliko pravila i savjeta o tome kako možete kvalitetno i ukusno urediti svoj dom tako da ne bude podložan trendovima. Da bi vaš dom i nakon više od dvadeset godina izgledao jednako atraktivan i privlačan kao i onog dana kad ste ga uredili, opremite ga kvalitetnim namještajem i materijalima. Iako ćete u startu izdvojiti nešto više novca za njega, odabir luksuznijeg i udobnijeg klasičnog namještaja zasigurno će biti sigurna investicija koja će se dugoročno isplatiti. Bezvremenski stil uređenja interijera zahtijeva neutralne tonove boja pa nećete pogriješiti odlučite li se zidove obojiti u boju vanilije, bijelu te svijetlosivu s tamnijim detaljima.

PRONAĐITE INSPIRACIJU ZA UREĐENJE STANA NA TV-U!

Foto: living.vecernji.hr
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta