Nova HORECA kolekcija namještaja u LOFT Design House-u

Stolice za hotele, restorane i kafiće, ali i unikatno opremanje životnog prostora u skladu sa svjetskim trendovima dostupne su u Loft Design House-u.

Veliki izbor visokokvalitetnih komada namještaja transformisati će svaki prostor u dizajnerski uređen enterijer.

Svaka od stolica iz nove HORECA kolekcije je stilski upečatljiv komad namještaja koji će donijeti dašak luksuza ugostiteljskom ili životnom prostoru. Nepremostiv kvalitet po povoljnim cijenama karakteristika je svih modela iz kolekcije.

Kupovina u LOFT Design House salonu namještaja posebno je iskustvo jer je jedna od pogodnosti i besplatna konsultacija s LOFT arhitektima i dizajnerima enterijera. Spremno će riješiti sve vaše nedoumice i rado odgovoriti na pitanja vezana za opremanje svakog prostora.

Stolice iz HORECA kolekcije nisu samo funkcionalni komadi namještaja već i remek djelo estetike koje prostor pretvara u oazu luksuza i stila. Velik izbor različitih boja, oblika i materijala nudi širok spektar mogućnosti opremanja enterijera.

Dobar komad namještaja može udahnuti novi život i dati drukčiji izgled cijelom prostoru. Ako je uz to i udoban, kvalitetan i dugotrajan kao što su stolice iz HORECA kolekcije, tada nema sumnje o dobroj odluci pri kupovini.

Bilo da je riječ o klasičnim ili barskim stolicama, bogata ponuda obogatiti će i lako se uklopiti u bilo koji ambijent ili stil.

Pratite nas našem Instagram profilu i Facebook stranici gdje možete biti u toku s novitetima i akcijama.

LOFT Design House nalazi se u krugu Čajaveca, na adresi Jovana Dučića 25.

Radno vrijeme salona namještaja je svakim radnim danom od 9 do 21 čas, a subotom od 9 do 19 časova.

U LOFT Design House-u poštuju se sve mjere i preporuke nadležnih institucija u vezi sa zaštitom od virusa korona kako bi kupovina bila sigurna.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta