Prije i poslije: Kako modernizovati postojeći dekor

Ako vam dom izgleda pomalo mračno i dosadno velike su šanse da su glavni razlozi za to stari namještaj koji je davno premašio svoj rok trajanja i prilično monoton odabir dekora. Ako vaš dom trenutno ovako izgleda sigurno mislite da je situacija beznadežna i da će to zauvijek tako ostati.

Slično su mislili i vlasnici sljedećih domova ali onda su kroz nekoliko jednostavnih poteza napravili iznenađujuće dobru transformaciju svojih domova!

Primjer 1:

Prije

Lamperija na zidovima činila je sobu na slici zastarjelom i nefunkcionalnom. Zbog tamne boje zidova prostorija je uvijek djelovala tamno, bez obzira na to što je kroz veliki prozor ulazilo mnogo sunčeve svjetlosti.

Poslije

Nakon renoviranja u modernom stilu ova soba je postala neprepoznatljiva! Prostorija je okrečena u svijetlosivu boju, a pravo osvježenje je zid na sredini sobe sa malenim kaminom i trodimenzionalnim proizvodom napravljenim od otpada reciklirane trske. Kada se instalira na zid izgledaće kao da ste na njega stavili pločice, a najbolje od svega je što ih možete prefarbati kojom god bojom želite.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta