Profesionalci su presudili: Ovi stilovi će obilježiti 2019. godinu

Uvijek je zanimljivo čuti mišljenje profesionalnih dekoratera o trenutnim trendovima, a to je pogotovo slučaj ako se spremamo za veliki projekt uređenja jedne ili svih prostorija u domu. Od njih tako možemo čuti koje su najpopularnije nijanse boje za predstojeću sezonu, kakvi aksesoari su trenutno najpoželjniji i kako na najbolji način možemo u svoj dom uklopiti trenutne rendove.

Četvero popularnih dizajnera Chloe Warner, Max Humphrey, Massucco Warner Miller i Jonathan Rachman pažljivo su pratili dešavanja tokom proteklih mjeseci i ovo je njihova presuda o trendovima koji će ostati popularni kao i onima koji će izgubiti na popularnosti u 2019. godini.

OUT: Minimalistički švedski enterijeri

Svima nam se sviđa ova vrsta dekora a činjenica je i da se može rekreirate prilično jednostavno za minimalnu količinu novca. Ipak, ove godine smo imali prilike da svjedočimo zaista pretjeranoj eksploataciji ovog stila tako da je kad tad moralo doći do tačke prezasićenja. Najveći problem ovog stila ja depersonalizacija prostora koji počinje izgledati previše sterilno tako da su se ljudi definitivno poželjeli nešto personalnijeg stila.

Foto: Photographee.eu/Shutterstock.com
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta