Zabavne dječije igre sa balonima

Iako se danas putem telefona ili tableta mogu skinuti stotine zabavnih virtuelnih igrica koje obiluju specijalnim efektima ponekad se jednostavno poželimo vratiti ‘staroj školi’ i igranju sa jednostavnim predmetima. Sa nostalgijom se prisjećamo djetinjstva tokom kojeg je skoro svaki predmet imao potencijal da postane igračka i voljeli bismo da istu tu ljubav prema svakodnevnim, jednostavnim igračkama prenesemo i na našu djecu. Jedan od takvih predmeta koji će se sigurno svidjeti vašem djetetu i koji se može iskoristiti na milion zanimljivih načina je balon!

Sa balonima je zabava stvarno zagarantovana. Obično se koriste za dekoraciju tokom zabava, ali mogu se koristiti i na razne alternativne načine. Baloni su savršeni za razne kreativne projekte, a mogu se na zanimljiv način iskoristiti i u kuhinji.

Oni su šareni, jeftini i mogu se lako nabaviti u skoro svakoj prodavnici. U narednom tutorijalu pogledajte kako možete iskoristiti balone na zanimljive načine koji će biti zabavni i za vaše najmlađe!

Izvor: 5-Minute Crafts/YouTube

 

 

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta