5 načina da finalizujete dekor u domu uz pomoć detalja

Aksesoari su veoma važan dio svake prostorije. Oni su zaslužni za taj čuveni ’X faktor’ koji svi želimo postići u prostoru u kojem živimo i koristimo ih kako bismo kreirali pravi osjećaj doma. To su detalji koji unose pozitivnu energiju u prostor a svaki od njih asocira na nešto što bi moglo biti vama važno.

Tropska biljka u saksiji može vas podsjetiti na vaš omiljeni odmor na nekoj tropskoj lokaciji, a teglica sa kamenčićima omiljeno putovanje sa porodicom iz djetinjstva.  Ne postoje neka posebna i tačna pravila koja morate slijediti prilikom rasporeda aksesoara ali imamo neke prijedloge odličnih dekorativnih detalja koje biste mogli iskoristiti ako imate osjećaj da vam fali još nešto da dovršite postojeći dekor.

Biljke i cvijeće za dozu pozitivne energije u domu

Iako to možda zvuči pomalo smiješno, biljke u saksiji i cvijeće postali su pravi dekorativni trend tokom proteklih godina i čini se kako ovom trendu popularnost ne jenjava. Ljudi koji žude za tim da djelić spoljnog svijeta unesu sa sobom u dom neće pogriješiti ako se odluče za neku od popularnih opcija poput drveta smokve i malih sukulenata.

Foto: thespruce.com
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta