5 najpopularijih trendova u uređenju 2019. godine! Imate li neki u svom domu?

Iako kuću ne uređujemo sezonski, jer nije baš praktično, svake godine isplivaju novi trendovi. Trendovi koji se vežu za ovu godinu su slobodno možemo reći romantični, pomalo ženstveni. Ovo je pet najpopularnijih i zanima nas da li neki od ovih imate u svom domu?

Žuta boja

Home design by LOFT

Nekoliko puta smo spominjali kako je žuta apsolutni hit ove godine kad je uređenje enterijera u pitanju i to sve nijanse, od svijetlih, do onih u boji senfa. Ako pratite trendove onda bi trebalo da imate bar neki detalj u ovoj boji.

Somot

Home design by LOFT

Somot je već neko vrijeme u trendu kad je u pitanju izrada namještaja, ali čini nam se da je ove godine taj trend posebno izražen. Sofe, fotelje, stolice za ručavanje, sve je od somota i moramo priznati da nam se to i te kako sviđa. Somot stvarima daje taj luksuzan izgled i zato ga volimo. 

Skandinavska jednostavnost

Home design by LOFT

Skandinavci su poznati po jednostavnosti, kako življenju života tako i uređenju doma.  Ove godine njihov stil uređenja je postao popularan u cijelom svijetu. Minimalizam, neutralni i bijeli tonovi ono je što odlikuje skandinavski stil, a ako je vaša kuća uređena na taj način onda ste u trendu.

Zelenilo

Home design by LOFT

Cvjetni, ali i printovi na kojima su samo listovi su takođe bili veoma traženi ove godine. Printove listova tako smo mogli vidjeti na tepisima, tapetama, zastorima, a svježe biljke su se takođe vratile u domove.

Bež

Home design by LOFT

Pored žute, boja koja je apsolutno plijenila svjetskim sajmovima svakako je bež. Od bež zidova, preko namještaja i detalja. Sjajno kod ove boje jeste što je možete nadograđivati i kombinovati sa brojnim jarkim bojama i na taj način dati lični pečat svom domu.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta