7 stvari kojih se trebate riješiti u domu kada uđete u tridesete

Sazrijevanje tokom dvadesetih godina može biti poprilično veliki izazov. Mladalači duh suočava se sa prvim velikim životinim izazovima kao što su odabir karijere, život u skladu sa ograničavajućim budžetom kao i često useljenje u prvi samostalni dom. Vaš prvi stan vjerovatno je sastavljen od mješavine namještaja koji ste prenijeli iz porodičnog doma, onoga što ste dobili od komšija i prijatelja kao i dekorativnih detalja koji nisu pretjerano povezani jedni sa drugima i to je sasvim u redu zato što su dvadesete rezervisane za pronalazak sopstvenog modnog i dekoraterskog ukusa.

Kada uđete u tridesete godine odjednom se očekuje od vas da imate mnogo više rafiniran ukus a sigurno ćete i sami imati i želju da se više posvetite uređenju prostora u kojem provodite više slobodnog vremena nego ranije. Budući da je vaš stil neminovno evoluirao postoje neki predmeti koji se više ne uklapaju u vašu estetiku a ovo su potencijalno neki od tih predmeta.

Futoni

Futon ste vjerovatno posjedovali tokom nekog perioda života a tokom dvadesetih godina on vjerovatno istovremeno služi i kao krevet. Ova vrsta sofa nija napravljena tako da dugo traje tako da je vrlo vjerovatno da je došlo krajnje vrijeme da ju zamijenite sa pravom sofom.

Foto: mydomaine.co.uk
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta