Inspirativne ideje za naredni redizajn vaše kuhinje

Najljepše kuhinje nisu nužno one najekstravagantnije ili one koje su dekorisane savršeno do posljednjeg detalja već one u čiju dekoraciju unesemo dio naše personalne estetike i ukusa. Osobnost u prostoriju poput kuhinje možete unijeti na razne načine, od zanimljivih konstrukcija lustera do interesantnih dekorativnih detalja poput kutija za začine i zdjela od trske. Vaša kuhinja predstavlja jedinstven poligon za vježbanje vašeg individualnog stila bez potrebe da se žrtvuju budžet ili komfor.

Bogati tonovi boje slonovače i razne nijanse drveta mogu biti odlična alternativa za bijelu koja je najčešće korištena boja u uređenju kuhinje, a bijelu boju možete uvesti u prostoriju kroz razne druge detalje. Iskoristite prirodne elemente poput vaze sa svježim cvijećem ili saksijica sa začinima kako biste ugođaj u prostoru učinili toplijim i prirodnijim.

Foto: homebnc.com

Osim toga, nikada nemojte zaboraviti na dekorativnu moć dobro odabranog kuhinjskog ostrva sa odgovarajućim stolicama. Već dugo se kuhinjska ostrva smatraju pravom dušom doma, a pogotovo su popularna u sklopu estetike domova u Sjevernoj Americi.

Kuhinjsko ostrvo je idealno mjesto za okupljanje sa najdražima i pripremu lijepih obroka. Stoga ne čudi što će ona biti u modi i tokom 2019. godine a u nastavku možete pronaći niz ideja za njihovo uklapanje u domu kao i ideje za otkrivanje pravog potencijala ove važne prostorije u domu.

 

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta