Makeover: Renoviranje male kuhinje u podstanarskom domu

Renoviranje prostorija u domu u kojem živimo kao podstanari često se može učiniti kao recept za noćnu moru. Ne radi se o našem sopstvenom prostoru tako da sa njim ne možemo da raspolažemo baš onako kako želimo, ali to ne znači da ne možemo napraviti malo makeover uz pomoć kojeg ćemo izgled prostorija više približiti našem ukusu i željama.

Upravo tu želju imala je blogerka Autumn Hachey prilikom redizajna ove male kuhinje u njenom podstanarskom domu. Transformaciju je uradila za vrlo malo para i u kratkom roku, a bila joj je želja da kreira prostor u kojem će se moći češće družiti sa porodicom i prijateljima.

Za početak odlučila je da malo osvježi izgled donjih ormarića koji su prosto vapili za novim slojem farbe, a nakon toga postavila je na zidove otvorene police koje je sama napravila. Izdržljivo kuhinjsko ostrvo služi joj istovremeno kao prostor za skladištenje, mjesto za pripremu hrane, obavljanje poslova na računaru i ručavanje.

Posebno se ističe zid u upečatljivoj nijansi ružičaste boje koji je poslužio za razbijanje monotonije u prostoru, a dašak osobnosti dodat je kroz razne aksesoare kao što su ručno rađene keramičke posudice, uramljeni citati i td.

Izvor: House&Home

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta