Odlična rješenja za prekrivanje poda u podstanarskom domu

Da li prosto mrzite izgled poda u stanu u kojem živite kao podstanar? Ako je to slučaj, znajte da niste jedini zato što je to jedna od najčešćih muka sa kojima se suočavaju podstanari.

Najbolje rješenje za ovu vrstu problema su metode za privremeno prekrivanje poda zato što je efekt odličan i prilično dugotrajan. Pravilan odabir materijala za prekrivanje poda može vam u velikoj mjeri pomoći da se počnete osjećati kao kod kuće. Ovo su neki od prijedloga koje stručnjaci toplo preporučuju.

Tepih-pločice

Tepisi koji izgledaju poput niza naredanih pločica mogu biti vrlo elegantno i zanimljivo rješenja za prekrivanje poda u podstanarskom domu. Radi se o tepisima koji se mogu lako reciklirati što ih čini ekološkim rješenjem, prilično su povoljni i izuzetno jednostavno za postavku. Plašite se da nisu pretjerano izdržljivi? Nema potrebe za brigu budući da se ova vrsta tepiha često koristi za prekrivanje podova u bolnicama, aerodromima i drugim mjestima na kojima se kreće veliki broj ljudi. Možete ih naručiti u broju koji vam je potreban, lako se sjeku i sljepljuju jedna uz drugu a bilo bi dobro da uvijek naručite i nekoliko dodatnih komada kako biste bili sigurni da možete zamijeniti oštećene primjerke.

Foto: freshome.com
Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta