Originalne ideje za uramljivanje omiljenih fotografija

Za malo stvari se toliko sentimentalno vežemo kao za fotografije napravljene tokom nekih posebnih trenutaka u našim životima. Čak i u digitalnom dobu u kojem živimo kada se hiljade fotografija mogu jednostavno napraviti i pohraniti za samo nekoliko sekundi ne gubi na vrijednosti moć prave izrađene fotografije koju ponosno uramljujemo ili čuvamo u porodičnom albumu.

Ako i vi želite izložiti omiljene fotografije u nekoj od prostorija u domu ali nemate ideju kako da to učinite na najbolji način predlažemo da vam za inspiraciju posluži galerija fotografija koju vam donosimo u nastavku.

Ove ideje za uramljivanje fotografije svježe su, originalne i, prije svega, kreativne. Neki od ramova lijepi su kao i fotografije koje okružuju. Poput bilo kojeg dizajnerskog izbora važno je da prilikom odabira ramova uzete u obzir kontekst, odnosno generalni dekor prostorija u kojima će ramovi biti postavljeni. U zavisnosti od toga da li je prostorija koju dekorišete uređena u modernom ili shabby chic stilu važno je da odaberete prigodnu estetiku koja neće odudarati od postojećeg stila uređenja.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta