Originalne ideje za uramljivanje omiljenih fotografija

Za malo stvari se toliko sentimentalno vežemo kao za fotografije napravljene tokom nekih posebnih trenutaka u našim životima. Čak i u digitalnom dobu u kojem živimo kada se hiljade fotografija mogu jednostavno napraviti i pohraniti za samo nekoliko sekundi ne gubi na vrijednosti moć prave izrađene fotografije koju ponosno uramljujemo ili čuvamo u porodičnom albumu.

Ako i vi želite izložiti omiljene fotografije u nekoj od prostorija u domu ali nemate ideju kako da to učinite na najbolji način predlažemo da vam za inspiraciju posluži galerija fotografija koju vam donosimo u nastavku.

Ove ideje za uramljivanje fotografije svježe su, originalne i, prije svega, kreativne. Neki od ramova lijepi su kao i fotografije koje okružuju. Poput bilo kojeg dizajnerskog izbora važno je da prilikom odabira ramova uzete u obzir kontekst, odnosno generalni dekor prostorija u kojima će ramovi biti postavljeni. U zavisnosti od toga da li je prostorija koju dekorišete uređena u modernom ili shabby chic stilu važno je da odaberete prigodnu estetiku koja neće odudarati od postojećeg stila uređenja.

Zatvori

Loft Design House

Namještaj

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema proizvoda u korpi.

Valuta