Ovaj glumac ima najljepšu kuću među holivudskim zvijezdama!

Nakon njegove partnerke iz svjetski popularne serije ‘Uvod u anatomiju’ Elen Pompeo koja tumači vrhunske doktorice Meredit Grej obilazimo dom glavnog muškog protagoniste i miljenika mnogih žena: Petrika Dempsija. A njegovu vilu na idiličnom Malibuu dizajnirao je, ni manje ni više, nego jedan od najpoznatijih arhitekata na svijetu Frenk Geri.

Uredite kuću po savjetima zvijezde Uvoda u anatomiju

Poznati glumac i njegova žena Džilijen adaptirali su jednu od prvih kuća koje je dizajnirao ovaj čuveni arhitekta.Prilikom preuređenja doma Dempsi je kontaktirao samog Gerija i pozvao ga u posjetu kako bi dobio savjete o najboljim načinima korištenja prostora. Iako početno nije zamišljena kao porodični dom, raspored vile odlično je iskorišten tako da svi članovi porodice (uključujući i kućne ljubimce 🙂 budu zadovoljni.

Foto: vrandomarchitecturememories.com

Od svih dijelova Dempsijevog porodičnog doma pogotovo se ističe prekrasan trijem kao i kuhinja sa velikim betonskim sudoperom i prostranim ostrvom.

Svjetlost igra važnu ulogu u izgledu doma i čini bitan dio svakodnevne estetike tako da se izgled svih prostorija mijenja u skladu sa dobom dana.

Foto: vrandomarchitecturememories.com

Ova kuća bila bi san svakog umjetnika budući da sadrži i impresivan atelje gdje se Dempsijeva djeca redovno igraju i crtaju.

Na nas je posebno ostavila dojam i prekrasna bašta u kojoj porodica uzgaja povrće i drži domaće životinje poput magaraca i svinja.

Pogledajte kako izgleda jedna od najljepših kuća holivudskih zvijezda!

Izvor: Architectural Digest

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta