6 razloga zašto morate angažovati dizajnera enterijera

Svi na svijetu zaslužuju da imaju svoj prostor, mjesto na kome će se osjećati ugodno, sigurno i kojem ćete se uvijek rado vraćati. To je ono mjesto koje svi mi nazivamo domom.  Kad je uređenje tog istog prostora većina nas se plaši da ako prepusti stvar u ruke profesionalca to više neće biti njihov dom, već nečija vizija, ali to apsolutno nije tako. 

Sjajni prostori ne nastaju tek tako, da bi nastao sjajan prostor potrebno je detaljno istraživanje , planiranje i profesionalac.  Ako želite prostor koji će imati sve ono što ste zamislili samo mnogo ljepše i praktičnije posloženo onda definitivno treba da angažujete dizajnera enterijera.

Evo i zašto.

Uštedićete novac

Možda vam ovo zvuči kontradiktorno, ali ako angažujete profesionalca on će znati kako da iskoristi vaši budžet na najbolji mogući način. Ukazaće vam na sve ono što su vam prioriteti, neće vam dozvoliti da radite početničke greške, tačnije da bacate novac na nepotrebne stvari.

Uštedićete vrijeme

Odmah u startu možemo zaključiti da su dvije stvari koje nam uvijek nedostaju, vrijeme i novac, a ako angažujete dizajnera bićete na dobitku u oba slučaja. Ako imate dobru komunikaciju sa dizajnerom i ako mu jasno i glasno stavite do znanja šta želite on će vam olakšati stvari i skratiti proces adaptacije prostora.

Dobićete profesionalan pristup

Kada angažujete dizajnera vi ćete dobiti detaljan plan i prikaz kako bi vaš prostor trebalo i moglo da izgleda. Isto tako on će vam s profesionalne strane objasniti zašto je neka odluka dobra, a zašto bi od nečega trebalo da odustanete.

Dobićete sjajnog posrednika u razgovoru sa izvođačima radova

Budite realni i priznajte sebi da se ne razumijete baš najbolje u fuge, pločice, materijale, parket… Dizajneri su obučeni da od majstora dobiju baš ono što vi želite, da pregovaraju i to za najbolju cijenu. Jaka komunikacija između majstora i dizajnera je veoma bitna i nemojte taj dio preuzimati na sebe, ako nije neophodno.

Dobićete bolje resurse i kontakte

U današnje vrijeme jako je teško pronaći dobre izvore za bilo šta i zato vam je dizajner neophodan jer se kreće u tim krugovima, poznaje ljude iz struke i od njega ćete dobiti najtačnije informacije.

Očekujte faktor oduševljenja

Ma koliko učestvovali u cijelom procesu uređenja doma u jednom trenutku ćete morati vjerovati dizajneru da zna šta radi i da će sve ono što ste zamislili prenijeti u prostor. Po završetku procesa sigurno vas očekuje taj faktor oduševljenja jer u većini slučajeva dizajner nadmaši očekivanja klijenta posebno ako je komunikacija od samog starta bila dobra.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta