Trpezarijske stolice za sve stilove

Baš kao što je slučaj i sa ostalim vrstama namještaja u posljednjih nekoliko decenija, izgled trpezarijske stolice je evoluirao. Ranije smo imali prilično siromašan izbor trpezarijskih stolica, a sada je tu mnoštvo materijala i dezena koje prilagođavate svom ukusu i afinitetima. 

Koža

Kožne stolice već odavno nisu rezervisane samo kancelariju i ugostiteljske objekte. Kožne stolice su kao stvorene za trpezarije koje su uređene u klasičnom stilu, u domovima u kojima se ne ekperimentiše sa stilovima. 

Miotto
Miotto
Miotto

Metal

Miotto

Kao što možete pretpostaviti metalne stolice su rezervisane za sve popularniji industrijski stil. Najčešće se koriste za ugostiteljske objekte, ali s obzirom na to da ga odlikuje minimalizam na njega se često odlučuje mlađa populacija. S druge strane stolice od metala se mogu sjajno uklopiti i sa nekim drugim stilovima.

Miotto
Miotto

Plastika

Miotto

Ne brinite, ovdje ne mislimo na plastične stolice koje se koriste kao baštenski namještaj, već mislimo na stolice od polipropilena, 100% reciklirane plastike koja ima veoma luksuzan izgled. Ovakve stolice su kao stvorene za trpezarije u domovima koji su uređeni moderno, artistički.

Miotto
Miotto

Tapacirane stolice

Miotto

Tapacirane stolice u posljednje vrijeme poprimaju oblik manjih fotelja. Tako izgledaju i takav je osjećaj kad u njima sjedite. Ovakve stolice su namijenjene prostorima koji imaju taj „ušušan“ štih, koji su moderni, ali veoma topli i u kojima je sve na svom mjestu. 

Miotto

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta