7 načina da osvježite svoj dom jednostavno i brzo

Osvježavanje, tačnije promjene u domu nisu jednostavne kao što je promjena sezonske garderobe i cipela, ali postoji nekoliko sitnica koje možete mijenajti češće, a efekat će biti zaista vidljiv.

Ručke na kuhinjskim elementima

Bez obzira na vaše imovinsko stanje promjena kuhinje nije nešto što se radi na godišnjoj osnovi, ali da biste osvježili izgled kuhinje pokušajte samo da promjenite ručke na elementima. To možete uraditi sami bez pomoći stručnjaka, a razlika će biti primjetna.

Tapeta na zidu

Ako želite neku promjenu koja će biti zaista primjetna, a niste raspoloženi za neke velike radove, onda je tapeta na samo jednom zidu ono što vam treba. Odaberite samo jedan zid u dnevnom boravku i na njega zalijepite tapetu koja će se uklopiti dizajnom i bojama. Možete biti hrabri kad je odabir boja u pitanju.  Sjajnu ponudu tapeta možete pronaći u našem salonu.

Zavjese

Pored tapeta, veliku razliku će napraviti i promjena zavjesa, posebno ako ih do sada niste imali. Isto kao i sa tapetama i sa odabirom zavjesa možete biti malo hrabriji, bitno je da se uklapaju u cjelokupan enterijer.

Jastučići

Još jedan jednostavan način da napravite promjenu jeste da promjenite ili dokupite ukrasnih jastučića. Nekad je dovoljno samo da promijenite jastučnice i da cijeli enterijer dobije potpuno drugačiji ugođaj.  U našem salonu možete pronaći i veliki izbor ukrasnih jastučića.

Tepisi i staze

Možda vašem prostoru treba samo jedan novi tepih koji će podići cijelu stvar? Vjerovali ili ne, nekada je dovoljno samo to da se cijela atmosfera u prostoriji promijeni.

Ljubav za zidove

Okačite neke lijepe slike, fotografije, citate, sve ono što se slaže sa vašim karakterom i što će na neki način oslikavati vašu ličnost. Prazni zidovi uvijek odaju utisak hladnoće i zato ne dozvolite da ostanu „goli“.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta