8 chic vaskršnjih dekoracija za nezaboravnu proslavu

Proljeće je uveliko u jeku, a i Vaskrs samo što nije. Možda su okolnosti ove godine drugačije nešto što smo na to navikli, ali to nije razlog da ne pokušamo da napravimo najbolje što možemo i ovaj praznik ne učinimo nezaboravnim…po lijepom.
Ako su vam dosadili zastrajeli vaskršnji ukrasi i željni ste promjene, imamo nekoliko ideja za vas.

Suho cvijeće

Jer Vaskrs, jer proljeće, jer sunce… Jer cvijeće! Suho cvijeće je dugotrajan izvor dobre energije i veselja u domu. Za razliku od plastičnog, ne vidi se da je lažno i ne štetiti prirodi, te ne morate da ga zalijevate ili presađujete.

Stakleno jaje

Vječni simbol snage, ponovnog rođenja i energije – jaje. Postoji li bolji ukras za Vaskrs nego što je to stakleno jaje unikatnog dizajna i predivnih šara? Ovaj interesantan detalj je sjajan dodatak polica za knjige, klub stolića ili praznične trpeze.

Cvjetni lampioni

Jer cvijeća nikad ne može biti previše, samo premalo. Cvjetni lampioni će vašu rasvjetu učiniti vedrom i veselom fokalnom tačkom prostorije, popraviti raspoloženje svima koji tu kroče i razveseliti vas svaki put kad ga ugledate.

Pastelni tanjiri

Šta god da pripremate za praznični ručak, garantovano će izgledati bolje ako to poslužite na tanjirima nježnih pastelnih boja. Razbijte monotoniju jednobojnih stolnjaka ili ponovite neku od boja sa šara. Nježno a postojano, suptilno a značajno. Baš kako i želite.

Mirisne svijeće

Svijeće prostoriju čine elegantnom i luksuznom, a malo ko je otporan i na čari ugodnih aroma. Osjećaj toplote koji daju je samo djelimično uzrokovan fizičkom toplotom koju emituju.

Vaskršnji vijenac

Uljepšajte svoja ulazna vrata šarenim vijencem u kombinaciji pastelnih ukrasa i zimzelenih grančica za te pozovite unutra nježnost, veselje i dobru sreću.

Jastučići

Cvjetni printovi ili šare sa zekama ili jajima ne samo da su nepogrešivi simboli Vaskrsa već i divni ukrasi za prostoriju. Jastučići sa upravo ovim dezenima će unijeti boju u vašu dnevnu sobu ili trpezariju i učiniti ih udobnim.

Tematske vaze

Vaze u obliku zeka su neodoljive, praktične, funkcionalne i potpuno vaskršnje. To je ukras koji možete koristiti iznova i iznova, koji se uklapa u sve stilove uređenja i raspoloženja.

Jer detalji su ono što čini razliku.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta