9 načina da osvježite izgled hodnika

Ako bismo vam sada postavili pitanje koju biste prostoriju u domu voljeli preurediti ali to nikako ne dolazi na red velike su šanse da se radi o hodniku. Radi se o prostoriji kojoj provodimo najmanje vremena, ali to je istovremeno i prvo mjesto koje ugledamo svaki put kada mi ili naši posjetioci uđemo u dom. Dobra vijest je da postoji mnogo šarmantnih i zanimljivih načina na koje možete poboljšati izgled hodnika u domu.

Tapete mogu da budu sjajan dio dekora u hodniku, a na raspolaganju vam je veliki broj različitih boja i dezena. Bilo da ste u potrazi za nešto svjetlijim tonovima ili modernim šemama, bilo da vam treba jarka ili mirna i elegantna nadopuna dizajna ili uživate u retro tapetama, mogućnost izbora je beskrajna.

Kada se odlučite za tapete, imajte na umu veličinu hodnika. Za manje prostore bolji su bijeli ili krem tonovi kako biste poboljšali svjetlo  i učinili hodnik veći, dok tamnije nijanse mogu da budu tek kao prilog. Kada je u pitanju uzorak tapeta, to je takođe vrijedno pažnje jer je riječ o nečemu što će dominirati ovim prostorom.

Ako pak imate tu sreću da vam je hodnik veći, onda vam je i izbor olakšan.

Evo prijedloga…

Isprobajte sivu boju 

Odaberite sivu pozadinu sa geometrijskim oblicima kako biste modernim dizajnom istakli zidove u vašem hodniku. Pokrijte zid tapetom, a onda eventualne nedostatke sakrijte policama. Vješalice u obliku kruga biće pravi začin.

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta