Osvježite vaš dom ove jeseni pomoću ovih detalja

Ma koliko se mi opirali, vrijeme je da spustimo gard i priznamo da je jesen stigla, a da je ljeto ostala pusta želja do naredne godine.  Ono što je sjajno jeste što novo godišnje doba možete iskoristiti kao „izgovor“ da malo osvježite svoj životni prostor. I to pomoću detalja koji su u skladu sa sezonom .

Novi luster

KARE design

Jedan način da promiejnite izgled svom domu jeste da nabavitenovi luster koji će vam dati blago osvjetljenje.  Idealno bi bilo da taj luster bude bakarne ili rose gold boje.  Baš kao stvoren za jesen.

Nova posteljina

Clarke & Clarke

Došlo je vrijeme da lagane prekrivače zamijenite toplim jorganom i posteljinom koja će biti pamučna, debela i topla. Isto tako vrijeme je da nabavite nove tople dekice.

Namještaj zelene boje

Ako planirate kupovati novi namještaj onda vam toplo preporučujemo da bar jedan komad kupite u maslinasto zelenoj boji koja je ove sezone apsolutni hit.  Maslinasto zelena asocira na prirodu, šumu i na samu jesen. 

Dodir krzna

Miotto

Prostirke koje su imitacija krzna su već nekoliko sezona apsolutni hit i sjajan su detalj u svakom domu, daju tu neku toplinu koja je svakoj kući jednostavno neophodna.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta