Predmeti koje morate imati u domu ako vam je udobnost važna!

Da se nadovežemo na sam naslov i da postavimo pitanje: A kome to udobnost nije važna?! Stvaranje divnog doma se važi samo i isključivo ako na prvom mjestu vi, ali i vaši gosti uživate provoditi vrijeme u njemu.  Jedna od najvažnijih karakteristika stavranja srećnog dome jeste da on bude dobrodošao, ugodan i topao.

Na svu sreću postoji nekoliko jednostavnih načina na koje ćete to postići bez previše truda i razmišljanja.

Tekstura

LOFT

Ako pratite naše tekstove redovno, onda ste sigurno primjetili kako se ovaj izraz baš često ponavlja. To je zato što je tekstura u svakom domu, jednostavno važna.  Ona prostoru daju onu ušušnost i toplinu koja nam je neophodna. U svoj dom uvijek stavite različite teksture u vidu jastuka, prekrivača, prostirki…

Tepisi

LOFT

„Goli“ podovi djeluju nekako sterilno, asociraju na poslovne prostore, čekaonice, a sigurno ne želite da vaš stan odaje takav utisak.  Dobar tepih će zaokružiti dizajn svake prostorije i dati joj „ono nešto“. Dizejneri kažu da kod kupovine tepiha manje nije više i slobodno kupite tepih većih dimenzija.

Biljke

Sobne biljke su jedan od najjednostavnijih načina da vaš dom izgleda dobrodošlo. Čak i ako niste vični u očuvanju biljaka na životu uvijek možete nabaviti neke sukulente kojima ne treba previše njege, a daće isti efekat kao i ostale biljke.

Umjetnost

KARE design

Isto kao i sa tepihom, goli zidovi jednostavo odišu nekom hladnoćom i zato ih napunite slikama i fotografijama. Naravno, veoma je važno da dekoraciju na zidove kačite po nekom redu.  Da sve ima smisla i da ne izgleda kao da je samo nabacano.  Isto tako, toplo vam preporučujemo da pozovete stručnjaka koji će vam okačiti slike na zid, da sve bude ravno, jer to je zaista važno.

Svježe cvijeće

KARE design

Trik koji uvijek možete iskoristiti kao asa iz rukava su vaze sa svježim cvijećem koje ćete staviti u trpezariju, dnevni boravak ili spavaću sobu. Tačnije, gdje god imate mjesta. 

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta