Kako na pravi način postaviti fotelju u prostor?

Znate li koja je prava svrha fotelja i zašto su napravljene?

Fotelje visokih krilnih naslona, predstavljaju klasične komade namještaja, sa velikim segmentima priključenim na bočnim dijelovima, koji se protežu do naslona za ruke…

Namjena ovih krila bila je da zatvore visinu u kojoj se nalaze glava i torzo ljudskog tijela, kako bi pružili komotnu zaštitu od propuha i zaustave toplinu koja se širi iz kamina u prostoru gdje su obično ljudi nekada sjedili.

Iako će mnogi možda reći da su ove stolice sa velikim krilnim naslonima potpuno zastarjele, ali bez obzira na to one i dalje mogu biti integrisane u mnoge moderne interijere, a posljednjih nekoliko godina daju karakter svakoj prostoriji.

Miotto

Tradicionalne fotelje visokih naslona

Tradicionalni komadi predstavljaju savršenu ideju za bilo koji interijer, od rustičnog do glamuroznog stila. Ovakve fotelje unose sofisticirani osjećaj u vaš prostor, a ukoliko odaberete odvažne boje, efekat koji one nude nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Mješavina postava, naslona i sjedišta u istoj boji ili leđa fotelje kreiranih u cvjetnim i prugastim obrascima, čine da se ove fotelje interesantnog oblika ističu još više, ali vi svoju fotelju možete postaviti i kožom, što je najpopularniji trend današnjice.

KARE design

Moderne stolice visokih krilnih naslova

Postoji obilje modernih i svježih pristupa tradicionalnim foteljima ovog tipa. Sa unikatnim i kreativnim oblicima i linijama, odvažnim postavama i jastucima, opremljenim ručno ofarbanim leđima i sjedištima fotelje. Modernizujte retro ili rustični komad odvažnim, modernim i vibratnim nijansama, koje će vaš prostor učiniti glamuroznijim. U ove svrhe možete koristi lažno krzno ili roze plišane krilne fotelje visokog naslona takođe. Nemojte se dvoumiti oko kombinovanja postava za svoj komad, ali i unikatnih materijala i vlakana, nalik drvetu, tkaninama ili koži, sa metalnim nogarima i sl. Ovakve fotelje mogu biti postavljene bilo gdje, od dnevnog boravka, kućne kancelarije, preko spavaće sobe do trpezarije i mjesta za čitanje.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta