Uredite dom prema svom horoskopskom znaku

Astrologija nije ništa novo (zapravo, datira još iz bronzanog doba!), ali umjesto da otkrijete šta vam se novo sprema danas, sutra ili idućeg mjeseca, šta vam vaš horoskop može reći o stilu uređenja doma?

Svaki od 12 znakova horoskopa ima sopstvene specifičnosti i različite, a uređenje doma nikako nije izuzetak. Otkrijte kako biste trebali urediti svoj dom u skladu sa svojim horoskopom!

OVAN (21. mart – 19. april)

Ovnovi su obično samouvjerene i kreativne osobe sa beskonačnom energijom. Oni su onaj tip dinamičnih ljudi koji imaju 10 stvari istovremeno. Dobro organizovan kancelarijski prostor je obavezan za ovog radoholičara, a mnoštvo ormara će dobro doći za sve one impulsivne kupovine. Željećete dom koji je visoko efikasan kako biste pravilno usmjerili svoju energiju i porive, pa uložite u dosta mogućnosti za organizovanje kako biste što bolje iskoristili svoju vatrenu ličnost.

BIK (20. april – 20. maj)

Kao nekome ko je podjednako pouzdan i praktičan koliko i tvrdoglav, viski kvalitet i bezvremenski dizajn su savršeni za Bika. Vi volite stvari pravljene da traju i nikada ne jurite za trendovima koji su aktuelni jednog trenutka i potpuna prošlost već idućeg. Neka vaš dom sadrži praktične izbore koji su izdržali test vremena u kombinaciji sa tradicionalnijim detaljima i klasičnim elementima u koje vrijedi uložiti.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Blizanci su znatiželjni i prilagodljivi i nikada nisu dosadni! Neodlučni ste i mrzite rutine pa dom koji je zabavan i lak za transformacije je siguran izbor za vas. Po ovom pitanju, vaš najbolji prijatelj može biti boja. Zašto ne biste isprobali najnovije trendove farbanja zidova? Naravno, kada vam dosade (jer hoće, kakvi god da su), možete preći na iduću boju koja vam se tada učini zanimljivo. Držite se neutralnih boja kao osnove i dodajte zabavne dodatke koje je jednostavno mijenjati kad go to poželite.

RAK (21. jun – 22. jul)

Rakovi su privatne duše koje su nevjerovatno vjerne onima koje vole. Svakako ostavite prostora za intimne razgovore i napravite fokalne tačke koje nisu samo ona velika crna kutija. S obzirom na to da ste ljubitelj umjetnosti, napunite svoj dom prekrasnim slikama ili fotografijama. Plaža je uvijek dobar izbor. Naposlijetku, vi ste vodeni znak, a more je mjesto na kome ste srećni!

LAV (23. juli – 22. avgust)

Svi znamo da Lavovi vole biti u centru pažnje i da ih njihova strastvenost i energičnost čine prirodnim vođama. Velika otvorena kuhinja pogodna za druženja je za njih savršen element doma u kome mogu pokazati svoje vještine i impresionirati goste. Vaš dom je vaše carstvo, a odvažni i uzbudljivi izbori za uređenje će biti oličenje vaše hrabrosti i stila.

DJEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Još jedan zemljani znak, Djevica je praktična, obje noge drži čvrsto na zemlji, a posjeduje i metodični pristup uređenju pri kome se sve planira do posljednjeg detalja. Za vas je vjerovatno najbolje da unaprijed detaljno osmislite izgled svakog ćoška, jer vas haos i nedostatak organizacije sputavaju i dekoncentrišu. Kao vrijedna i praktična osoba, željećete uspostaviti strog raspored čišćenja te kreirati dobro organizovan, minimalistički stil.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Ključni elementi Vage, jasno predstavljeni tasovima u njenoj ruci, su pravda, pravičnost i ravnoteža. Ljepotom simetrije unesite tu diplomatičnost u svoj dom. Inspirišu vas dobre knjige i intelektualni razgovori, a police za knjige su savršen način da si omogućite mjesto na kome se možete upuštati u plodne razgovore sa prijateljima i porodicom. Pošto ste i ljubitelj kulture, razmislite o tome da ubacite umjetnička djela, muziku ili neke druge kvalitetne komade koji će inspirisati vašu harmoničnu ličnost.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Misteriozne i strastvene Škorpije privlače dramatični prostori. Kako ste senzualni po prirodi, obožavaćete bogate teksture i luksuzne materijale. Svakako nemojte izostaviti taktilne mekane dodatke od lažnog krzna, kože i somota, kao i svijeće. Za dodatnu dramu uvedite i prigušeniju rasvjetu po čitavom domu. Ostavite dovoljno prostora u koji može stati više ljudi, ali takođe uplanirajte i područja za intimnija druženja.

STRIJELAC (22. novembar – 21. decembar)

Ekstrovertne entuzijste, Strijelci obožavaju da putuju. Izuzetno ste radoznali o svijetu oko sebe, a to vas vodi da istražujete udaljene zemlje. Ponesite svoja putovanja nazad sa sobom kući putem suvenira od prekrasnih tekstila, ručno rađene grnčarije i originalne umjetnosti kako biste stvorili eklektične stilove koji vas podsjećaju na doživljena iskustva i avanture, a svjedoče i o vašem toplom i istraživačkom duhu.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Prizemljeni i disciplinovani Jarčevi su oličenje suptilne elegancije. Od svojih izbora dizajna očekuju samo najbolje, pa ipak se nikad njima neće razmetati i pokazivati ga okolo. Potražite visokokvalitetne stvari koje su pravljene da traju, a pored toga ili obiluju tradicionalnim detaljima ili su izrađeni od najnovijih visokokvalitetnih materijala. S obzirom na to da su vam porodica i odnosi veoma važni, postarajte se da imate dovoljno prostora prilagođen djeci ili mjesta gdje se čitava porodica može okupiti.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Uvijek spremni da pokažu svoju jedinstvenost i individualnost, Vodolije veoma vole da su malo drugačiji od drugih. Upravo zato što razmišljate progresivno i intelektualac ste, željeće biti sigurni da vam je dom lako transformisati kada vas uhvati neko raspoloženje. Prepustite se svojoj ljubavi ka originalnosti tako što ćete sakupljati posebne umjetnine ili ih i sami praviti. U domu odredite dio u kome ćete se srelaksirati i puniti baterije, kao i područje za druženje sa najbližima.

RIBE (19. februar – 20. mart)

Intuitivne i emocionalne Ribe su veoma spiritualne osobe kojima je veoma potrebna pozitivna energija u domu. Vaš dom mora biti ugodan ne samo za oko već i za sva ostala vaša ćula, pa taktilni materijali, upečatljive umjetnine i mirisne svijeće ili štapići čine vaš dom posebnim. Razmislite i o tome da odvojite prostor za meditaciju ili jogu ili jednostavno neki dio u kome se možete sklupčati uz neku dobru knjigu i napuniti baterije.

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta