Dobro došli u Design house by LOFT!

Banjaluka je 29. jula ove godine postala bogatija za mjest koje će biti među omiljenima svima onima koji se na bilo koji način bave uređenjem interijera. Onima koji uživaju u uređenju sopstvenog doma kao i onima kojima je uređenje domova profesija.

Deign house by LOFT je proizvod godina rada, ideja i stremljenja ka baš ovakvom prostoru koji oplemenjuje i pruža sve ono što je potrebno svakom od nas za uređenje doma.

Kod nas ćete pronaći apsolutno sve, od igle do lokomotive, odnosno od posteljine i tapeta do namještaja u najširem smislu – unutrašnjog i vanjskog. Ne samo za vaš dom već i za radni prostor.

Pored velikih svjetskih brendova poput Kare-a i Miotta, vrlo smo ponosni na činjenicu da će se u Design house-u naći namještaj sa LOFT potpisom na kojem smo radili upravo mi, tim arhitekti LOFT design studija.

Budite uz nas, pratite naš rad, jer ovaj prostor ima ideju da bude mnogo više od prodavnice i show rooma. Ovaj prostor će u budućnosti biti mjesto gdje će arhitekte razmjenjivati i stvarati nove ideje i projekte, gdje će sve estete uživati u svakom ponuđenom elementu.

Dobro nam došli!

Komentariši

Zatvori
Zatvori

Sign in

Zatvori

Korpa (0)

Korpa je prazna Nema artikala u korpiValuta